GetCouponed is een initiatief van Commarco Beheer BV (Commarco).

Commarco adviseert en begeleidt landelijke organisaties bij complete Multi Channel trajecten/projecten. Zij is tevens als geen ander in staat een gekozen mediastrategie te vertalen in een operationele dienst en heeft tevens de kennis in huis om deze dienst te ontwikkelen. Met Commarco haalt u dus een totaal oplossing in huis.

Met haar dochterbedrijven Multi Media Professionals BV en www.Surfkids.nl BV heeft Commarco bewezen concepten voor zich zelf en voor klanten te kunnen ontwikkelen. Een aantal concepten zijn: www.surfkids.nl, www.schools-inn.nl en www.5december.nl. 

GetCouponed is een innovatieve applicatie waarmee e-commerce sites coupon enabled kunnen worden. 

Deze applicatie is web based en vindt via het Internet plaats. U zult door het inzetten van GetCouponed meer traffic genereren en meer omzet behalen in zowel de virtuele als de fysieke wereld. 
GetCouponed is opgezet als een dynamische omgeving, waarbij personalisatie een grote rol speelt. Een gebruiker van GetCouponed krijgt een persoonlijke wallet, waarin alle gedownloade waardebonnen inclusief de waarde worden geplaatst. Tevens krijgt de gebruiker de mogelijkheid coupons per regio te benaderen.